Connecta+ neix amb l’objectiu d’ajudar els alumnes a reflexionar sobre l’ús d’Internet i les seves pròpies conductes i hàbits a la Xarxa. Amb aquest projecte volem acompanyar els alumnes, entre 5è de Primària i 3r d’ESO, perquè adquireixin criteri en l’ús de les eines digitals, des de la doble vessant productiva i ètica.
No busquem experts sinó ajudar-vos perquè continueu educant els vostres fills o alumnes, també a l’entorn digital! Perquè només tu romandràs al seu costat i saps el que necessita.
Ens encanta la frase “per educar un nen cal la tribu sencera”. Per això oferim formació, i molt més, a tota la comunitat educativa: mares i pares, docents i alumnes.
Ciberbullying, sexting, addicció, xarxes socials, jocs online, identitat digital, piratería… 15 temes actuals adaptats a cada edat.
Un contingut de qualitat que es renova i enriqueix contínuament amb les aportacions dels més de 200 docents que ja han realitzat el curs Connecta+ i els que el faran…
Aplicar Connecta+ és molt senzill, pots fer-ho a la teva aula, com a projecte de centre, a casa teva… Connecta+ s’adapta a les teves necessitats, objectius i disponibilitat.
El que ens enriqueix és ajudar a millorar l’educació, per això el programa es pot impartir a qualsevol centre educatiu de forma totalment gratuïta.
Connecta+ es pot aplicar a les aules de 5è de PRIMÀRIA fins a 3r d'ESO a través d'unitats didàctiques amb continguts adaptats a les edats dels alumnes.
Es pots aplicar com projecte de centre o a la pròpia aula. És molt fàcil!
Saps orientar o aconsellar als teus fills en el bon ús d'Internet i els dispositius? Coneixes el funcionament de les xarxes socials que usen?
T'oferim formació i recursos per estar al dia en els temes que més afecten a la seva "vida digital".
Tenim en la Tecnologia una gran aliada en la nostra vida ordinària i el seu ús ens facilita moltes coses que potser no ens podríem plantejar fer com conèixer altres països llunyans, poder llegir un llibre d’una biblioteca de l’altra part del món, entrar en contacte amb persones que estan a moltíssima distància, mantenir una reunió de treball en temps real i de forma visual, etc. Amb els mitjans te
· Aprendre a fer un bon ús de la tecnologia que ens facilita la comunicació.
· Viure les normes d’educació a la Xarxa.
· Conèixer la Netiqueta.
· Fomentar el respecte com a base de la relació entre els internautes.